zondag 28 september 2008

De leugens van de oplichter Asruf Muradin

Asruf Muradin is een Nederlandse oplichter die zich voordoet als columnist.
Hij heeft slechts een doel leugens verspreiden over de politieke opponenten.
Er is niks waarover deze figuur niet zal liegen. Hij schreef zelf een totaal verzonnen column met de titel
Somaria Bikharie: “NDP heeft mij misbruikt.”.
Bikharie heeft deze uitspraak nooit gedaan en in het artikel wordt een politieke partij beschuldigt van het beloven van allerlei onzin.
Deze figuur schrijft vaak grove leugens op de website waterkant.net, waar trouwens 90% leugens staan over Suriname.
Op die website mag je alleen reageren als je voor die corrupte bende in Suriname bent.Als je tegen die bende bent wordt je slechts op een bepaalde wijze toegestaan te reageren. Als je de leugens beargumenteerd tegenspreekt wordt het verwijderd.
Als je bijv een kranten artikel refereert welke hun leugens laat zien,dan wordt het direct verwijderd.Als je het zonder bewijs verteld dan blijft het staan, zodat de aanhangers van de regering je kunnen uitschelden.
Heel comisch is dat.Maar een website die oplichters als Muradin ,die mensen oplicht met stichtingen, de gelegenheid geeft zijn praktijken via die website voort te zetten omdat hij anti-NDP artikelen opschrijft, moet eigenlijk gewoon opgedoekt worden.

Muradin is vaker betrapt op plagiaat.Hij is door velen van oplichting beschuldigd en dan brult hij over laster.
Een voorbeeld van zijn oplichten is na te lezen op ja hoor waterkant.net: http://www.waterkant.net/suriname/forum/viewtopic.php?pid=92171
Een dame genaamd Bianca Westerveld beschuldigd muradin van oplichten.
Muradin bedreigt dan die dame ook nog.Er zijn nog meer voorbeelden te vinden over zijn praktijken.Nigeriaanse scam tactieken zijn hem niet vreemd.

Het grappige met deze oplichter is dat hij allerlei leugens en laster verspreidt over anderen, hij beticht mensen zelf van moord ZONDER enig bewijs, beschrijft zelf op welke wijze de moorden gepleegd zijn, maar niemand mag praten over zijn oplichterspraktijken.Die leugens die hij schrijft trekt hij nimmer recht.Na jaren leugens over Bouterse verteld te hebben is het bewijs dat hij liegt tijdens had proces naar voren gekomen.Toch herhaalt hij die leugens.Schaamteloos is deze oplichter.
Wees voorzichtig Suriname.De beste oplichters lopen altijd vrij rond, maar je geld ben je kwijt.